Képeslap küldés


a feladó neve:

lap szövege:


címzett:

hírlevélre jelentkezés:


Lapozgasson bele itt!
Arcnovellák

3 800 Ft -15% 3 230 Ft + 990Ft szállítási költség

Kossuth Kiadó, 2008
Kötés: kemény kötés

Arcnovellák, közelképek, írások, történetek, elmélkedések, tele iróniával és öniróniával. Élcelődések, szinte vallomások a Szerzőről és barátairól, tiszteltjeiről. Tizenöt nő, hatvanhat férfi: rendezők, olimpiai bajnokok, tudósok, színészek, zenészek, humoristák, írók, balerina, köztársasági elnök.

Amennyiben szeretné megvásárolni, kérjük írjon erre a címre.

Képes és képtelen enciklopédia

4 980 Ft -15% 4 233 Ft + 990Ft szállítási költség

Glória Kiadó, 2005
168 oldal
Kötés: karton

Egy különleges könyv, ami nem is egy, hanem "kettő az egyben": ismert emberek képei, és a szerző sajátos, sokszor szarkasztikus meghatározásai. Hogy van-e kapcsolat a kettő között, azt eldönti a néző-olvasó. "Az az érzésem, hogy az Enciklopédiát egy konvencióktól, mindenféle álszentségtől szabad lélek írta ugyancsak szabad lelkek számára. S élvezni csak az fogja, aki nem csak másokon tud derülni, hanem saját magán is. Így jutottam el oda, hogy a Képes-Képtelen Enciklopédia pszichológiai tesztnek is felfogható. Igencsak alkalmas a kissé fanyar, okos és művelt, sok öniróniával, mindenre nyitott, ám mindenben kételkedő, kihalóban lévő európaiak kiválogatására a fehérek közül. Abody Bélától hallottam annak idején: A játék az élet csúcsa. S a humor a fény a csúcson!" Dr. Popper Péter

Amennyiben szeretné megvásárolni, kérjük írjon erre a címre.

Kórtársak és egyéb madarak

2 490 Ft -15% 2 117 Ft + 990Ft szállítási költség

Olvasó Sarok Kiadó, 2010
200 oldal
Kötés: papír / puha kötés

A kötet Arató Andrásnak a Népszavában 2005 óta megjelent heti kérdéseit, válaszait gyűjti egybe, melyekre utóhang címen mai kommentárt ír. A kérdések alapjául szolgáló korabeli híreket, eseményeket Széky János írásaiból ismerjük meg, melyek a heti kérdések mellett párhuzamosan olvashatók. A témák ihlette rajzokat Szűcs Édua készítette.

Amennyiben szeretné megvásárolni, kérjük írjon erre a címre.


Lapozgasson bele itt!
Miért éppen Skandinávia?

3 980 Ft -15% 3 383 Ft + 990Ft szállítási költség

Kossuth Kiadó, 2010
168 oldal
Kötés: kemény kötés

Útinapló és album. Egy utazás objektív beszámolója és személyes benyomásai. Az élmények képekbe zárt üzeneteivel kiegészítve. Arató András Arcnovellák című könyve után képnovellákban számol be Skandináv körútjáról mindazoknak, akik még csak készülnek ellátogatni Európa északian egzotikus tájaira, és mindenkinek, aki könyvek lapjain tenné meg vele a több ezer kilométeres kiruccanást.

Amennyiben szeretné megvásárolni, kérjük írjon erre a címre.