Képeslap küldés


a feladó neve:

lap szövege:


címzett:

hírlevélre jelentkezés:

Adatvédelmi nyilatkozat

A www.aratofoto.hu (Arató András) weboldal szerkesztője tiszteletben tartja és védi azok személyes adatait, akik weboldalán keresztül kapcsolatba kerülnek az oldal tulajdonosával, Arató Andrással. Az általam végzett adatkezelésre különösen a 2003. évi XLVIII. számú törvénnyel, valamint a 2005. évi XIX. számú törvénnyel módosított a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. számú törvény az irányadó.
Nem vagyok felelős azoknak az oldalaknak az adatkezeléséért, melyekről, illetve melyekre link mutat a www.aratofoto.hu weblapra, valamint weblapról.

A www.aratofoto.hu weboldalain lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. Azonban vannak olyan (pl. a postaládába beírt kérdések, elektronikusan jelentkezés hírlevélre, elektronikus vásárlás) használati lehetőségek melyek igénybevételéhez bizonyos személyes adatokra (név, e-mail cím, postai cím, szállítási cím) szükség van. Arató András a tudomására jutott adatokat harmadik fél számára, a jogszabályokban meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem továbbítja.
Amennyiben a látogató úgy határoz, hogy a megadott adatok alapján a fotográfus a későbbiekben ne vegye fel vele a kapcsolatot, úgy ezt a kérést a www.aratofoto.hu minden esetben tiszteletben tartja.
A nem szándékosan közölt személyes adatokat nem őrzi meg, és nem adja tovább.
Minden olyan esetben, amikor a szolgáltatott adatokat az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, a www.aratofoto.hu weboldal szerkesztője erről az érintettet tájékoztatja, és ehhez előzetes hozzájárulását megszerzi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy ezt követően hozzájárulását bármikor visszavonja.

A honlap látogatóiról automatikusan keletkező információkat kap: a látogató internetprotokoll-címe (IP-címe), domain-neve (URL), a látogatás időpontja, a megtekintett oldalak adatai, a használt böngészőprogram neve. Arató András ezeket kizárólag a honlappal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használja fel.
A www.aratofoto.hu a kezelt személyes adatok jogosulatlan felhasználása, és az azzal kapcsolatos visszaélések elkerülése érdekében minden tőle elvárhatót megtesz. A kor követelményeinek megfelelő műszaki és biztonsági megoldásokat alkalmazza.

Arató András fotográfus
Az oldal tulajdonosa, szerkesztője